دره هفت‌حوض


نام هفت‌حوض در طبیعت با آنچه در پایتخت به ذهن ما متبادر می‌شود و گاهی نشانی‌اش را از رهگذر‌ها می‌گیریم زمین تا آسمان فرق دارد.

در سکوتی وهم‌آلود که همچنان ادامه دارد هفت‌حوض استان خراسان را طبیعت‌ با آب باران تراشیده است. 7حوضچه طبیعی بکر در بستر یکی از سرشاخه‌های رودخانه‌ طرق در بلندی‌های رو به جنوب بینالود شکل گرفته که چشم هر بیننده‌ای را خیره می‌کند. هر حوضچه به اندازه یک استخر است و آب از یکی به دیگری می‌ریزد.

ادامه مطلب

دریاچه نمک آران


طبیعت نیز گاهی مانند نویسنده‌ها و شرح‌نویسان در حاشیه‌زدن بر متن یدطولایی دارد.

برای نمونه در اطراف دریاچه نمک آران واقع در شمال شرقی شهرستان آران و بیدگل، باتلاق‌ها و حوض‌های کوچکی وجود دارد که زینت‌بخش این دریاچه است و گاهی حاشیه مهم‌تر از متن می‌نماید.حوض قیلوقه و باتلاق دوکویری در جنوب شرقی دریاچه در کنار جزیره سرگردانی که در بخش جنوبی دریاچه نمک آران قرارگرفته بخشی از این حاشیه‌های مهم‌تر از متن هستند.

ادامه مطلب

تنگه چاهکوه


اگر بشر چاه حفر کند پس از چندی دریاچه‌ها غیبشان می‌زند، یکی بی‌اجازه سفره‌های زیرزمینی آب را جمع می‌کند، دیگری در چاه می‌افتد و خلاصه هزار رویداد ناخواسته نتیجه این چاه کندن بهر کسی می‌شود.

اگر طبیعت چاه حفر کند غار‌ی دیدنی با استلاگمیت و استلاکتیت مسحور‌کننده پدید می‌آید و اگر این چاه‌ها روی دیواره‌های یک دره باشند آنجا به‌قول گردشگر‌ها سایتی دیدنی می‌شود که از هزاران کیلومتر آن‌طرف‌تر برای دیدنش شال و کلاه می‌کنند. نمونه تقابل بشر 2پا و طبیعت را می‌توان در منطقه چاهکوه شهرستان قشم دید. در ابتدای مسیر این جاذبه گردشگری که در روستای چاهوی شرقی قراردارد سال‌ها پیش بشر چاه کنده و جلوتر که می‌روی طبیعت هنرش را در این زمینه به رخ می‌کشد.

ادامه مطلب

دریاچه گهر

این روز‌ها دریاچه‌ها و برکه‌های دنیا یا مانند آنچه در یکی از روستا‌های بوسنی روی داد ناگهان ناپدید می‌شوند یا مانند دریاچه ارومیه اندک‌اندک تبدیل به شوره‌زار می‌شوند.

بنابراین بهتر است دست‌کم برای دیدن دریاچه‌های ایران‌زمین کمی عجله کنیم چراکه ممکن است بعد‌ها زیبایی آنها را فقط در عکس‌ها و کتاب‌ها ببینیم.دریاچه گهر در استان لرستان که آن‌را نگین زاگرس می‌نامند نگین رشته‌‌کوه‌های اشتران‌کوه نیز لقب گرفته است. با وجود اینکه دیدنش ساعت‌ها کوهپیمایی نیاز دارد اما سالانه 70هزار گردشگر مشتاق راهی ارتفاع 2هزار و 350متری کو‌ه‌هایی می‌شوند که آن‌را دربرگرفته است. شاید همین بالانشینی گهر باعث شده هر کسی رنج سفر را به‌خود هموار نکند و این ویژگی تا حدی موجب بکر و دست‌نخورده بودن آن شده است.

ادامه مطلب

هتل لوکس و دیدنی آلیلا دیوا، گوا + تصاویر

 

هتل و ریزورت آلیلا دیوا گوا (Alila Diwa Goa) در گوای جنوبی (South Goa) و در کنار ساحل خلیج Gonsua در جنوب غربی هند واقع شده است.

این هتل دارای 110 اتاق بزرگ به مساحت 44 متر مربع و 8 سوئیت به مساحت 88 متر مربع است که مجموعاً 118 اتاق و سوئیت را شامل می شود.

اتاق های هتل به تلویزیون های ال سی دی، اینترنت وای فای، وسایل رفاهی و حمام بزرگ با وان مجهز است.

همچنین تمام اتاق ها دارای یک تراس یا بالکن خصوصی است که در آن می توان از وزش نسیم اقیانوس لذت برد.

این هتل در مکانی زیبا و آرام، در کنار ماسه های سفید، آب های درخشان و در میان مزارع سرسبز برنج بنا شده و نوعی آرامش تحسین برانگیز بر آن حاکم است.

بنا به گفته سایت هتل به آدرس aliladiwagoa.com این ریزورت از فرودگاه بین المللی دابولیم (Dabolim) فقط 20 دقیقه فاصله دارد.

از جمله امکانات این استراحتگاه مدرن می توان به این موارد اشاره کرد: استخر، اسپا (آبگرم)، سونا، جکوزی، باشگاه سلامتی، مرکز زیبایی، کتابخانه، منطقه ویژه تفریح کودکان، سالن نمایش فیلم، رستوران، کاباناهای اختصاصی (Private Cabanas)، بوتیک، فروشگاه عرضه تولیدات محلی، مرکز تجاری و غیره.

رستوران هتل به نام VIVO، بیست و چهار ساعته به مهمانان سرویس می دهد و از آنها با انواع غذاهای پرادویه هندی و ترشی جات خوش طعم و نیز غذاهای بین المللی پذیرایی می کند.

در اسپای هتل نیز انواع خدمات درمانی توسط پرسنل متخصص ارائه می شود که از آن جمله می توان به بسته های سلامتی که ترکیبی است از دانش آسیای باستان و تکنیک های آیور وردا (طب سنتی هند) اشاره کرد.

 

هتل آلیلا دیوا گوا در هند

هتل آلیلا دیوا گوا در هند

ادامه مطلب