رازهای سلامتـی از زبـان دانشمنـدان ژاپنـی
اگر به سلامت زیستی اهمیت می دهید و دوست ندارید به این زودیها گوهر ارزشمند سلامتی را از دست بدهید، فقط کافیست به آخرین دستاوردهای متخصصین مرکز ملی هدایت (ارتقاء) سلامت و رفتار شناسی توکیو توجه کنید!
آنها می گویند :
زیبـاترین جـزایر و سـواحل جـهان در مـالدیـو
مالدیو کشوری است جزیرهای در اقیانوس هند که پایتخت آن ماله است. مجمع الجزایر مالدیو در جنوب غربی کرانههای هندوستان قرار گرفته و کوتاهترین فاصلهٔ آن تا کرانههای هند، ۶۰۰ کیلومتر است. مجمع الجزایر مالدیو را 1200 جزیره بر روی اقیانوس هند تشکیل می دهند که به شکل یک پرنده در حال پرواز دیده می شوند ولی تنها ۲۰۲ جزیره از آنها مسکونی هستند. در کل می توان گفت که مالدیو سرزمین جزیرههاست؛ جزیرههایی کوچک که با فاصلههای کمی از هم این کشور را میسازند. شاید بتوان این کشور را آرامترین جای کرهی زمین نامید. با وجود شور و هیجانی که در ساحل بعضی از این جزیرهها برپاست، باز هم آرامش آبی اقیانوس و زیبایی زندگی در مناطق استوایی بر تمام اینها چیره میشود.
اقتصاد مالدیو بر پایه کشاورزی، ماهیگیری و بیشتر از همه به گردشگری استوار است که برخی از جزایر مالدیو تنها برای گردشگری اختصاص یافته اند. در این جزایر هتل هایی برای اقامت گردشگران ساخته شده که معمولا" هر هتل بر روی جزیره ای قرار گرفته و به نوبه خود یک شهر کوچک محسوب میگردد بطوریکه تمام امکانات رفاهی در آن یافت میگردد. تقریباً تمام جزیرهها آب و هوای گرمسیری مالدیو را دارند؛ بهار، تابستان و حتی اوایل پاییز، گرم است و خشک؛ اما زمستانها با وجود گرما، رطوبت هوا بالاست، بارانهای زیادی میبارد و باد و طوفان هم در جریان است. از آنجا که ناآرامی دریا، حرکت قایقها و کشتیها بین جزیرهها را محدود میکند، توریستها خیلی علاقهای به سفر در این فصل ندارند. اما بهترین زمان برای سفر به جزیرههای مالدیو، هوای آفتابی تابستان و یا شور و هیجان قبل از کریسمس در پاییز است که آنجا را به محیطی مناسب برای استراحت و آرامش اعصاب و روان مبدل ساخته است.
چشمه های باداب سورت واقع در استان مازندران، جنوب شهرستان ساری، بخش چهاردانگه، دهستان پشت کوه، روستای سورت، حدفاصل روستاهای اروست و مال خواست قرار دارد.
دخمه زرتشتیان |
|
![]() |
|
نوع بنا : تاریخی قدمت : زرتشتیان |
|
دخمه بعضي از پادشاهان هخامنشي چون داريوش اول و جز او در نقش رستم، درون مقبره است. هر دخمه اي داراي نگهبان بوده كه به او «دخمه بان» يا «دخمه گاه» يا «شهر مقابر» مي گفته و محل دخمه را «دخمه گاه» يا مقبره مي ناميدند. دخمه زرتشتیان در انتهای جنوبی شهر یزد در حوالی منطقه صفائیه در بالای تپه ای نسبتا مرتفع قرار دارد. در این محل دو دخمه وجود دارد كه یكی قدیمی تر بنام هانجكی هاتریا (زرتشتی هندی الاصل) و دیگری كه جدیدتر می باشد به نام گلستان معروف است. در وسط این دو دخمه چاله ای سنگی وجود دارد كه زرتشتیان مردگان خود را در آن قرار می داده اند. دخمه گلستان دارای قطر 25 متر و ارتفاع دیوار از سطح تپه 6 متر است و دخمه هانجكی دارای قطر 15 متر می باشد. دخمه محلي است که زرتشتيان از دير باز تا حدود چهل سال پيش، اموات خود را طبق اصول، فرهنگ و آداب و سنن مذهبي خود و طي انجام مراسم ويژه در آن مينهادند تا طعمه کرکسهاي کوههاي اطراف شوند. وسط فضاي ميان تهي دخمه چاهي وجود دارد که به "استودان" معروف است و استخوانهاي به جاي مانده از اجساد را داخل آن ميريختند. پس از مدتي و طي مراسمي خاص، محوطه داخل دخمه جارو و ضد عفوني ميشد و بار ديگر دخمه مذکور مورد استفاده قرار ميگرفت. در حقيقت محوطه داخلي دخمهها مانند گورستاني بود که چندين بار از آن استفاده ميشد. بعد از اين كه "مانكجي ليمجي هاتريا" معروف به "مانكجي صاحب" به عنوان نماينده «انجمن بهبودسازی وضعیت زرتشتیان در ایران» در حدود 140 سال قبل و از طرف پارسيان بمبئي براي بهبود وضع اجتماعي و ديني زرتشتيان به ايران آمد، بعضي از دخمهها تعمير و نوسازي و دخمههاي جديدتري هم ساخته شدند كه مدتي مورد استفاده قرار داشتند. بعدها در تهران از اواسط دهه 1310، در كرمان از دهه 1320 و در يزد از دهه 1340 به بعد دخمه تبديل به آرامگاه گرديد و به كلي فراموش شد. دخمهها را از خشت خام و گچ بنا ميكردند تا مواد آلوده به زمين نرسد. در ساختن دخمه اصولي همچون كوبيدن 4 ميخ بزرگ، 36 ميخ متوسط و 260 ميخ كوچك بر زمين رعايت ميشد. صد نخ پنبه را يك ريسمان ميكردند و سه بار آن ريسمان را دور تا دور دخمه به گرد اين ميخها ميپيچاندند و اول سروش باج تا ويدوا مروتي ميخواندند و هنگام كوبيدن هر ميخ يك "يتا اهو" زمزمه ميكردند. سپس در ميان دخمه مينشستند و 100 "اشم وهو" و 200 "يتا اهو" ميخواندند و 300 سنگ كوچك به ميان دخمه ميانداختند، سپس دخمه را بر روي اين مكان بنا ميكردند. |
باسلام وعرض ادب خدمت عزیزان :در گذشته دور در زمان حکمرانی شاه عباس صفویی جهت رفاه حال کاروانها وخراجگذان دولتی از شرق تا غرب هسته مرکزی ایران کاروانسراهایی ساخته ودر این مسیر اب انبارهای که از زیر زمین جهت عبور مجرای آب کانالهایی (قنات) تعبیه میشد تا این مخازن در طول سال از آب تغذیه وشارژ شود بطوری که در چند سال گذشته در دهه 60 هنوز تعدادی از این اب انبارها فعال بود اب انبار تاریخی روستای سفید شهر(نصرآباد) از توابع آران وبیدگل شهرستان کاشان از این جمله به شمار میرود که جزئ آثار باستانی به ثبت رسیده وحفاظت شده میباشد... جهت مشاهد موقعیت جغرافیایی آین اب انبار در سایت پانارامیو (گوگل ارت ) به آدرس : http://www.panoramio.com/photo/61284591 مراجعه نمایید
|